Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)338g439kcal70.9g1.7g16.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g113g145kcal4.7g5.7g11.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima141g548kcal40.8g0g42.2g0g
Tilli, tuore 42g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Ruohosipuli 17g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g2304kcal236.6g16.8g141.4g2.8g
Valittu annoskoko662g1152kcal118.3g8.4g70.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna331g576kcal59.2g4.2g35.4g0.7g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096