Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 41g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Poronliha, paistettu 112g225kcal27.9g0g12.6g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g125g50kcal1.2g10.1g0.4g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g7g8.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g594kcal59.2g25.6g27.4g2.4g
Valittu annoskoko661g297kcal29.6g12.8g13.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna331g148kcal14.8g6.4g6.9g0.6g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305