Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 313g92kcal1.7g16.6g0.6g5.9g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras63g200kcal8.6g36.2g2g5.1g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g94g94kcal8.4g13.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1324g795kcal38.6g136g5.6g23.2g
Valittu annoskoko662g398kcal19.3g68g2.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna331g199kcal9.7g34g1.4g5.8g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374