Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2720g796kcal25.6g122.4g10.9g51.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)640g781kcal14.1g174.1g1.9g5.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 400g909kcal56g6.8g72g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 220g305kcal27.5g0.7g21.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio400g260kcal6g16.8g20g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)400g1040kcal104g6g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13236g13703kcal1084.2g682.8g712.6g128.2g
Valittu annoskoko6618g6851kcal542.1g341.4g356.3g64.1g
Annoskoko puolitettuna3309g3426kcal271.1g170.7g178.2g32.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736