Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta800g1200kcal128g32g64g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro400g123kcal8.4g16.8g2g12.8g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3200g5440kcal640g0g320g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 1280g975kcal24.1g198.4g2.6g12.8g
Aromisuola (5g)40g22kcal0.3g4.2g0.4g0.8g
Jauhelihamauste, annos 15g26g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13237g17059kcal1727g554.8g870.8g67.6g
Valittu annoskoko6618g8530kcal863.5g277.4g435.4g33.8g
Annoskoko puolitettuna3309g4265kcal431.8g138.7g217.7g16.9g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108284