Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Lampaanlihan, vähärasvainen39g72kcal7.4g0g4.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.1g8.8kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl3.1g19kcal0.2g1.5g1.4g0g
Kukkakaali, tuore47g9kcal0.8g1g0.1g0.8g
Keittojuurekset, apetit63g16kcal0.6g3g0.2g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 70g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g392kcal22g40.8g14.8g9.2g
Valittu annoskoko663g196kcal11g20.4g7.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna331g98kcal5.5g10.2g3.7g2.3g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758