Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g250g275kcal52.5g0g6.3g0g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g122g34kcal0.7g7.3g0.2g3g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Soijakastike 19g11kcal1g1.8g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g19g18kcal0.8g3.6g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g88g20kcal1.5g2.8g0.4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g63g33kcal3.6g3.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g989kcal122.6g46.6g33g9.2g
Valittu annoskoko663g495kcal61.3g23.3g16.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna331g247kcal30.7g11.7g8.3g2.3g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446