Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Keittojuurekset, apetit50g13kcal0.5g2.4g0.2g1.2g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g138g98kcal2.2g21.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g561kcal43.4g48g20.6g2.4g
Valittu annoskoko663g281kcal21.7g24g10.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna331g140kcal10.9g12g5.2g0.6g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681