Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

2. Lisää murskatut valkosipulit, mausteet, valkoviini, raastettu inkivääri, sitruunamehu sekä pieneksi kuutioidut kanapalat.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 589 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g68g74kcal15.5g0g1.2g0g
Bataatti, kuorittu 34g27kcal0.5g5.7g0g1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 56g31kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk90g45kcal0.4g0.9g5.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.7g18kcal0.9g0.8g1.2g0g
Valkoviini kuiva 14g9kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen3.4g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g481kcal37.6g45g16g5.2g
Valittu annoskoko663g240kcal18.8g22.5g8g2.6g
Annoskoko puolitettuna331g120kcal9.4g11.3g4g1.3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g3.4g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93101