Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g2002g4924kcal360.3g10g120.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl150g1351kcal0g0g150.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1801g1371kcal33.9g279.2g3.6g18g
Sipuli 550g167kcal6.9g26.4g1.1g9.4g
Maustepippuri, annos 1g15g0.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl100g250kcal12g1.5g22g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13240g16127kcal826.2g634.2g594.2g55g
Valittu annoskoko6620g8063kcal413.1g317.1g297.1g27.5g
Annoskoko puolitettuna3310g4032kcal206.6g158.6g148.6g13.8g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205