Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3255g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green601g1953kcal144.2g294.4g6g72.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)25g25kcal1.9g4.3g0.1g0.5g
Kananmuna, keitetty 1102g1572kcal137.7g3.3g112.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1252g438kcal20g86.4g1.3g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13240g8753kcal626.4g825.6g295g200g
Valittu annoskoko6620g4377kcal313.2g412.8g147.5g100g
Annoskoko puolitettuna3310g2188kcal156.6g206.4g73.8g50g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587