Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2620g919kcal121g51.1g7.9g65.5g
Jauheliha, sika-nauta 3000g6643kcal525g0g510g0g
Juustoraaste emmental punaleima200g780kcal58g0g60g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 650g2146kcal13g19.5g227.5g0g
Pekoni, paistettu 150g773kcal24.7g0g76g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13240g22520kcal1483.4g141.2g1762.8g131g
Valittu annoskoko6620g11260kcal741.7g70.6g881.4g65.5g
Annoskoko puolitettuna3310g5630kcal370.9g35.3g440.7g32.8g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886