Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 2800g3883kcal350g8.4g274.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3414g1912kcal290.2g170.7g6.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g232g1393kcal48.8g15.3g125.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka68g273kcal0g67.6g0g0g
Canderel makeutusjauhe109g420kcal3.2g101.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g15760kcal1384.4g727.4g813.2g0g
Valittu annoskoko6624g7880kcal692.2g363.7g406.6g0g
Annoskoko puolitettuna3312g3940kcal346.1g181.9g203.3g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856