Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit2404g505kcal79.3g45.7g0g60.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit3005g511kcal48.1g66.1g6g57.1g
Voi 541g3924kcal6.4g2.2g439.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g673g1885kcal127.9g0.2g148.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g13650kcal523.4g228.4g1187.8g234.4g
Valittu annoskoko6624g6825kcal261.7g114.2g593.9g117.2g
Annoskoko puolitettuna3312g3413kcal130.9g57.1g297g58.6g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584