Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit2997g510kcal48g65.9g6g56.9g
Nakki, keskiarvo 719g1678kcal82g8.3g148.2g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g180g971kcal0.4g0.5g107.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g514kcal15.3g104.9g1.8g5.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2398g791kcal79.1g117.5g0g0g
Aurajuusto180g611kcal36g0g52.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g10151kcal521.6g594.2g632.2g124.4g
Valittu annoskoko6624g5075kcal260.8g297.1g316.1g62.2g
Annoskoko puolitettuna3312g2538kcal130.4g148.6g158.1g31.1g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140