Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 964g734kcal18.1g149.3g1.9g9.6g
Porkkana 1686g551kcal10.5g93.7g3.4g43g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g964g192kcal11.6g30.8g3.4g10.6g
Vesi, vesijohtovesi 2409g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g602g1686kcal114.4g0g132.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g6326kcal309.2g547.6g282.4g126.4g
Valittu annoskoko6624g3163kcal154.6g273.8g141.2g63.2g
Annoskoko puolitettuna3312g1582kcal77.3g136.9g70.6g31.6g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529