Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g60g324kcal0.1g0.2g36g0g
Sipuli (kuorittu)719g194kcal9.3g34.5g1.4g12.2g
Bataatti, kuorittu 2577g2085kcal40.5g433.6g1.3g77.3g
Lanttu 2457g709kcal24.6g113g7.4g44.2g
Purjosipuli 539g123kcal9.8g12.9g1.1g11.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g225g629kcal42.7g0.1g49.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g8228kcal261.6g1204.2g193.8g292g
Valittu annoskoko6624g4114kcal130.8g602.1g96.9g146g
Annoskoko puolitettuna3312g2057kcal65.4g301.1g48.5g73g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951