Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1798g1709kcal359.7g0g30.6g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Makaroni, tumma 1798g6467kcal242.8g1181.5g54g106.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1499g614kcal21g121.4g4.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1499g1798kcal51g54g149.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g21707kcal1349g2713.8g538g212.2g
Valittu annoskoko6624g10854kcal674.5g1356.9g269g106.1g
Annoskoko puolitettuna3312g5427kcal337.3g678.5g134.5g53.1g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001