Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 2400g420kcal43.9g9.6g12g45.6g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Vesi1440g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai192g672kcal23g136.3g4g5.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1920g1632kcal26.9g84.5g134.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g192g1402kcal1.9g1.9g153.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g8509kcal203.8g510.6g610g119.2g
Valittu annoskoko6624g4255kcal101.9g255.3g305g59.6g
Annoskoko puolitettuna3312g2127kcal51g127.7g152.5g29.8g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525