Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4512g5054kcal992.7g0g135.4g0g
Sipuli 903g273kcal11.3g43.3g1.8g15.3g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g993g1420kcal124.1g3g102.2g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Voi 181g1309kcal2.1g0.7g146.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g16111kcal2260.4g94g772.2g30.6g
Valittu annoskoko6624g8056kcal1130.2g47g386.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna3312g4028kcal565.1g23.5g193.1g7.7g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756