Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 2304g1751kcal369.6g0g28.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g2160g2592kcal71.3g79.9g216g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g576g156kcal7.5g27.6g1.2g9.8g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)1584g3913kcal144.1g697g25.3g158.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g16822kcal1185g1609g541.2g336.4g
Valittu annoskoko6624g8411kcal592.5g804.5g270.6g168.2g
Annoskoko puolitettuna3312g4206kcal296.3g402.3g135.3g84.1g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858