Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g2038g1916kcal10.2g448.4g10.2g0g
Rypsiöljy 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu150g156kcal11.8g24.4g0.9g3.1g
Sipuli (kuorittu)1199g324kcal15.6g57.5g2.4g20.4g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g2398g3117kcal503.5g0g95.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g13290kcal1094.6g1083.4g458.8g47g
Valittu annoskoko6624g6645kcal547.3g541.7g229.4g23.5g
Annoskoko puolitettuna3312g3323kcal273.7g270.9g114.7g11.8g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451