Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g150g114kcal24g2.1g1.1g0.6g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 300g319kcal12g58.2g2.7g5.2g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.6g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1326g1228kcal76.2g149.6g31.8g20.2g
Valittu annoskoko663g614kcal38.1g74.8g15.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna332g307kcal19.1g37.4g8g5.1g
Arvot/100g100g93kcal5.7g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240