Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Palsternakka 56g36kcal0.3g6.6g0.2g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.7g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Lanttu 94g27kcal0.9g4.3g0.3g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Selleri, annos 50g56g7.9kcal0.6g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1326g986kcal68.8g81.4g38.2g18.8g
Valittu annoskoko663g493kcal34.4g40.7g19.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna331g247kcal17.2g20.4g9.6g4.7g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970