Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Vesi306g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)219g66kcal2.2g13.1g0.4g2.2g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 44g73kcal3.3g1.8g5.7g1.1g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g61g131kcal6.3g23.2g1.5g4.5g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1327g676kcal24.8g83.2g26.6g16.8g
Valittu annoskoko663g338kcal12.4g41.6g13.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna332g169kcal6.2g20.8g6.7g4.2g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568