Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kidneypapu, suolaliemessä44g48kcal3.4g7.9g0.2g3.5g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g70g67kcal5.6g9.8g0.6g5.6g
Paistijauheliha nauta 5%175g226kcal36.4g0g8.8g0g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g130g45kcal1.3g8.8g0.6g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g25g18kcal1.1g3.2g0g0g
Persilja 21g5.7kcal0.3g0.2g0g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1327g1071kcal99.4g72.2g40.8g29.4g
Valittu annoskoko663g536kcal49.7g36.1g20.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna332g268kcal24.9g18.1g10.2g7.4g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886