Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 125g80kcal4g6g4.4g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)188g338kcal35.6g0.2g20.6g0g
Hapukoor 20% (Alma)131g268kcal3.7g4.2g26.2g0g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.6g0g
Hapankorppu 96g326kcal9.5g59.1g2g14.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 31g6.8kcal0.1g0.5g0g0g
Liivate 11g39kcal9.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g2768kcal128g141.8g178g31.4g
Valittu annoskoko664g1384kcal64g70.9g89g15.7g
Annoskoko puolitettuna332g692kcal32g35.5g44.5g7.9g
Arvot/100g100g209kcal9.6g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254