Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow27g98kcal3.7g19g0.8g0.8g
Kesäkurpitsa197g34kcal0.8g4.9g1.2g1.4g
Tomaattimurska, 1 prk113g30kcal0.7g6g0.2g1.6g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g3.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen141g46kcal4.6g6.9g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g28g42kcal5.1g0g2.5g0g
Broilerijauheliha, annos 100g113g120kcal26g0g11.2g0g
Maizena maissitärkkelys5.6g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1327g816kcal83.6g88.4g32.2g10.4g
Valittu annoskoko664g408kcal41.8g44.2g16.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna332g204kcal20.9g22.1g8.1g2.6g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.7g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057