Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2800g3994kcal350g8.4g287g0g
Soijakastike 56g34kcal2.9g5.3g0g0g
Herkkusieni 1120g178kcal23.5g3.4g3.7g16.8g
Voi 840g6093kcal10g3.4g682.9g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot840g2436kcal117.6g8.4g218.4g0g
Ruohosipuli 140g32kcal1.9g2.4g0.8g3.4g
Oliiviöljy 840g7428kcal0g0g840g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13272g40391kcal1011.8g62.6g4065.6g40.4g
Valittu annoskoko6636g20196kcal505.9g31.3g2032.8g20.2g
Annoskoko puolitettuna3318g10098kcal253g15.7g1016.4g10.1g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207