Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1750g2905kcal332.5g0g175g0g
Sipuli 420g127kcal5.2g20.2g0.8g7.1g
Rypsiöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Jauhelihamauste, annos 15g105g3.2kcal0g1.1g1.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow1400g490kcal14g96.6g7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl700g595kcal9.8g30.8g49g0g
Kasvisliemikuutio 77g235kcal7.3g10.4g18.1g1.2g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g2100g7035kcal273g1428g31.5g134.4g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13272g24096kcal1286.6g3185g706g292.8g
Valittu annoskoko6636g12048kcal643.3g1592.5g353g146.4g
Annoskoko puolitettuna3318g6024kcal321.7g796.3g176.5g73.2g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145