Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g200g40kcal2.6g6g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Katkarapu 135g92kcal19.4g0g1.5g0g
Herne 60g41kcal3g5.6g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Spagetti 249g816kcal25.4g165.6g2.7g8.4g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g5g19kcal1.6g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g2192kcal105.4g357.2g30g21.4g
Valittu annoskoko664g1096kcal52.7g178.6g15g10.7g
Annoskoko puolitettuna332g548kcal26.4g89.3g7.5g5.4g
Arvot/100g100g165kcal7.9g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844