Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet200g46kcal3.6g5.4g5g3.8g
Gorgonzola-uusto, annos 50g150g485kcal28.5g1.5g40.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml250g374kcal5g6.2g37.4g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g1870kcal77.8g35.8g166g9.8g
Valittu annoskoko664g935kcal38.9g17.9g83g4.9g
Annoskoko puolitettuna332g468kcal19.5g9g41.5g2.5g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300