Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 90g69kcal15.5g0g0.6g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g225g146kcal3.8g27g0g0g
Palsternakka 45g29kcal0.2g5.3g0.2g2g
Kalaliemikuutio 3.3g10kcal0.3g1.1g0.5g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1329g511kcal39.8g67.4g2.6g4.4g
Valittu annoskoko665g256kcal19.9g33.7g1.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna332g128kcal10g16.9g0.7g1.1g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075