Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 62g203kcal6.3g41.1g0.7g2.1g
Herne 75g52kcal3.8g7g0.3g2.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 71g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Maissi, purkki Rainbow59g36kcal1.1g5.6g0.9g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 19g43kcal2.6g0.3g3.4g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 188g173kcal29.6g4.7g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1125kcal90.6g137.4g19.6g17.2g
Valittu annoskoko665g563kcal45.3g68.7g9.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna333g281kcal22.7g34.4g4.9g4.3g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221