Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 75g662kcal0g0g74.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1995g399kcal25.9g59.8g4g0g
Kasvisliemikuutio 55g167kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Katkarapu 1347g921kcal194.4g0g14.8g0g
Herne 598g412kcal30.3g56g2.4g18.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.8g0.1g0.3g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Spagetti 2493g8162kcal254.1g1655.6g27.4g83.5g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g50g195kcal16.5g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g21926kcal1057.8g3570.8g301.4g211.8g
Valittu annoskoko6640g10963kcal528.9g1785.4g150.7g105.9g
Annoskoko puolitettuna3320g5482kcal264.5g892.7g75.4g53g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844