Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g2996g3295kcal718.9g0g44.9g0g
Sipuli (kuorittu)999g270kcal13g47.9g2g17g
Margariini 80% keskiarvo150g1063kcal0.4g0.3g119.8g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2496g2746kcal74.9g79.9g249.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g14748kcal1614.4g256.2g832.6g34g
Valittu annoskoko6640g7374kcal807.2g128.1g416.3g17g
Annoskoko puolitettuna3320g3687kcal403.6g64.1g208.2g8.5g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486