Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl32g288kcal0g0g32g0g
Punajuuri 4000g1535kcal40g276g8g100g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g1440g4320kcal302.4g14.4g302.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 352g44kcal3.9g3.4g0.7g3.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g336g50kcal3.4g6.7g0.7g4.7g
Pinjansiemenet, Parrots400g2480kcal116g52g220g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g17965kcal932.2g834.2g1127.6g246g
Valittu annoskoko6640g8982kcal466.1g417.1g563.8g123g
Annoskoko puolitettuna3320g4491kcal233.1g208.6g281.9g61.5g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252