Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman3546g6028kcal425.5g0g354.6g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g443g1640kcal61.6g321.4g11.1g18.2g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g1330g3723kcal30.6g46.5g372.3g0g
Kananmuna kuoreton 975g1391kcal121.9g2.9g100g0g
Sipuli 266g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Valkosipuli 36g38kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Mineraalisuola keskiarvo 44g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g25805kcal1291.6g778.8g1677.4g46.8g
Valittu annoskoko6640g12902kcal645.8g389.4g838.7g23.4g
Annoskoko puolitettuna3320g6451kcal322.9g194.7g419.4g11.7g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144