Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 120g487kcal0g119.8g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala600g1920kcal90g354g15.6g60g
Maitojuoma, profeel, valio2000g400kcal66g36g0g30g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 600g254kcal58.9g2.4g0.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 600g832kcal75g1.8g58.8g0g
Oliiviöljy 150g1327kcal0g0g150g0g
Ruokasuola jodioitu 30g0.8kcal0.2g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2500g1625kcal275g105g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g14010kcal1130.2g1317.2g465g180g
Valittu annoskoko6640g7005kcal565.1g658.6g232.5g90g
Annoskoko puolitettuna3320g3503kcal282.6g329.3g116.3g45g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040