Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Kirsikkatomaatti, 50g750g150kcal4.5g28.5g2.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g210g155kcal9.5g27.1g0.4g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g2400g3336kcal456g0g168g0g
Heinz ketsuppi108g110kcal1g25.8g0.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g12g44kcal1.6g7.4g0.8g0g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Sipuli, kokonainen 50g600g162kcal7.8g28.8g1.2g4.2g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13284g10097kcal1003g389g487.4g60.6g
Valittu annoskoko6642g5048kcal501.5g194.5g243.7g30.3g
Annoskoko puolitettuna3321g2524kcal250.8g97.3g121.9g15.2g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696