Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi22g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g98g20kcal1g3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)33g22kcal0.5g4.9g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis66g74kcal14.4g0g2g0g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g317kcal33.2g17g12.4g0g
Valittu annoskoko665g158kcal16.6g8.5g6.2g0g
Annoskoko puolitettuna333g79kcal8.3g4.3g3.1g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389