Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 394g71kcal2.2g9.8g1.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]105g354kcal12.6g0g38.8g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1518kcal51.8g27.2g140.4g6.4g
Valittu annoskoko665g759kcal25.9g13.6g70.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna333g380kcal13g6.8g35.1g1.6g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272