Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1016g3485kcal103.5g711g12.2g35.6g
Margariini 60%, kultarypsi 802g4266kcal1.4g2.3g481.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 535g707kcal14.1g17.1g64.2g0g
Tonnikala öljyssä 749g1420kcal203g0g67.4g0g
Kananmuna kuoreton 882g1258kcal110.3g2.6g90.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1069g3208kcal245.9g0g245.9g0g
Kevytkerma1604g1925kcal51.3g72.2g160.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13312g32539kcal1459g1610.4g2243.4g71.2g
Valittu annoskoko6656g16269kcal729.5g805.2g1121.7g35.6g
Annoskoko puolitettuna3328g8135kcal364.8g402.6g560.9g17.8g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726