Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 318g237kcal41.7g3.5g1.3g21.9g
Vesi, vesijohtovesi 1588g0kcal0g0g0g0g
Öljy381g3430kcal0g0g381.1g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2890g9915kcal294.5g2022.8g34.7g101.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g152g159kcal12g24.8g0.9g3g
Parmesaaniraaste, Tesco1270g4954kcal419.2g0g360.7g0g
Basilika, kuivattu 19g49kcal2.7g3.9g0.8g7.7g
Timjami 6.4g18kcal0.6g1.7g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13312g37521kcal1541.4g4113.4g1560g272g
Valittu annoskoko6656g18761kcal770.7g2056.7g780g136g
Annoskoko puolitettuna3328g9380kcal385.4g1028.4g390g68g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906