Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g4260g5964kcal639g127.8g387.6g4.3g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g1331g1864kcal39.9g26.6g173.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1065g1704kcal31.9g42.6g159.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13312g19063kcal1421.6g394g1440.8g8.6g
Valittu annoskoko6656g9531kcal710.8g197g720.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna3328g4766kcal355.4g98.5g360.2g2.2g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070