Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl32g289kcal0g0g32.1g0g
Punajuuri 4010g1539kcal40.1g276.7g8g100.2g
Hunaja 80g265kcal0.4g64.8g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g1444g4330kcal303.1g14.4g303.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 353g45kcal4g3.5g0.7g3.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g337g51kcal3.4g6.7g0.7g4.7g
Pinjansiemenet, Parrots401g2486kcal116.3g52.1g220.5g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13312g18008kcal934.6g836.4g1130.2g246.4g
Valittu annoskoko6656g9004kcal467.3g418.2g565.1g123.2g
Annoskoko puolitettuna3328g4502kcal233.7g209.1g282.6g61.6g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252