Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi113g507kcal7.3g67.6g23.7g3.5g
Voi 56g409kcal0.7g0.2g45.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g300g511kcal21.6g48.1g25.5g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Liivate 6g21kcal5.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g4061kcal75.4g276.8g295.2g7g
Valittu annoskoko666g2031kcal37.7g138.4g147.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna333g1015kcal18.9g69.2g73.8g1.8g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626