Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g112g37kcal1.2g5.3g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g835kcal66.2g60.2g33g3.8g
Valittu annoskoko666g418kcal33.1g30.1g16.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna333g209kcal16.6g15.1g8.3g1g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571