Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen56g14kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Kukkakaali 157g38kcal2.8g3.5g0.5g3.6g
Parsakaali brokkoli 155g54kcal7.1g3g0.5g3.9g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g141g169kcal4.8g5.1g14.1g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g14g48kcal2.8g0g4.1g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)17g65kcal4.9g0.3g4.9g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g112g281kcal20.2g0g22.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g14g103kcal0.1g0.1g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g1543kcal86.4g29.2g116g17.2g
Valittu annoskoko666g771kcal43.2g14.6g58g8.6g
Annoskoko puolitettuna333g386kcal21.6g7.3g29g4.3g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977