Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.4g0.7g2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste28g101kcal8.2g0.5g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)113g310kcal18g1.1g25.9g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g84g12kcal1.6g0.3g0.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 113g51kcal3.4g5.4g1.7g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste56g203kcal16.3g1g15.8g0g
Basilika, tuore 7.3g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 17g34kcal0.2g0.3g3.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g2843kcal129.2g99.2g216.4g8.4g
Valittu annoskoko666g1422kcal64.6g49.6g108.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna333g711kcal32.3g24.8g54.1g2.1g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100